Oldalak

2015. február 27., péntek

Ez egy aktivista blog

A Bözsike akcióban blogon megjelenő fordításokat közvagyonnak tekintjük. Ez azt jelenti, hogy szabadon kölcsönözhetőek és nem kell a Bözsike akcióban blogot forrásként feltüntetni. Ha egy fordítás mellett a fordító nevét is feltüntettük, akkor a fordító nevét kéretik feltüntetni.
A cikkek végén úgynevezett jelzőlámpa-jelölés van. Három fajta( ... ... ... )szín látható, a piros jelzéssel ellátott cikkek frissek és javítás alatt állnak, a sárga jelzésű cikkeket már javítottuk, de előfordulhatnak hibák, a zöld jelzésű cikkeknél már mindent megtettünk, hogy a lehető legjobb cikk legyen. Ez nem jelenti azt, hogy a fordítás tökéletes. Ha úgy gondolod, hibát találtál és javíttatnád, írj nekünk. Elég sokat dolgozunk különféle fordításokon és a legtöbb fordítás csoportmunka eredménye. Szívesen fogadjuk a javaslatokat. Szeretünk jó munkát végezni és nem vagyunk sértődékenyek.
Pár cikket a téma fontossága miatt hamarabb jelentettünk meg, mint szerettük volna, azok még mindig csinosítás alatt állnak.

Ha tetszik a fordítás és te is megjelentetnéd, viheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése