2014. október 19., vasárnap

Megpancsolhatjuk-e felebarátunk ételét?

Napi kérdésünk: Megpancsolhatjuk-e felebarátunk ételét?

Remélem mindenki nemmel válaszol. Úgy tűnik Gordon Ramsay is rájött, hogy szó szerint nagy árat fizet hülye vicceiért. Ramsay valamiért úgy döntött, hogy beszólogat a vegetariánusoknak, a PETA meg nem találta mókásnak. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az aktivisták jegyzetfüzettel felszerelve nézték a műsorokat. Kiharcolta figyelmüket.
Még mindig tervezem, hogy összegyűjtöm mindazokat az akciókat, amiket állatvédelemmel foglalkozó szervezetek kezdeményeztek Ramsay valamelyik műsora ellen. Kitartóan húzták egymás bajszát.
A sztárséf nem hülyegyerek. Végre leesett neki, hogy nem lesz jó hosszú távon háborúzni. Úgy tűnik, meglengette a béke fehér kötényét az állatvédők felé, így meglepő mondatokat hallunk a Gordon Ramsay's Home Cooking első évadjának tizenharmadik részében.
Bevallja, hogy évek óta jó mókának gondolta, hogy a vegetariánusokat tegye meg rossz ízű viccei céltáblájául, de ma ő is közéjük áll. Kutyából nem lesz szalonna, ezután sem fogja feladni a húsevést. Saját isteni muffinjainak dicséretét halljuk. Állítólag, ha ilyen muffinokat ehet, nem bánja, ha hetente egy-két napra vegetariánus lesz.
Ilyen állat nincs, vagy vegetariánus valaki, vagy nem(lásd a tegnapi vendégbejegyzést). Lehet hús nélkül étkezni hetente pár napig, de ettől nem leszünk vegetariánusok. Amit láthatunk az nála csak egy darab vegetariánus napot jelent, ugyanis három vegetariánus menüt főz. Főzőműsor még mindig, és ő nagyon büszke a tudására.
Bepasszíroztak még egy vallomást, egy régi viccére utaltak vissza.
2003-ban a Comic Relief vicclap arról faggatta, hogy mi volt a legutóbbi hazugsága, ő meg rávágta, hogy a vegetariánus articsókaleveshez húsalaplét használt, de azt mondta zöldségalaplével készült. Most bevallja Tillynek, hogy az csak vicc volt.

Ha már vegetariánus recept kerül az asztalra, Ramsay nem lenne Ramsay ha itt is ne akarna mindenkit lefőzni. A receptek jók, de nem biztos, hogy a vegetariánusok kedvencei lesznek.

Ramsay hülye vicce után kiújult a parám, hogy vendéglőkben bármikor simán átverhetnek, és nem kell vegetariánusnak lenni, hogy meginogjon a bizalom.

Itt a már idézett főzőműsor angolul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése